Categories

PrestaShop

Newsletter

SECURITATEA DATELOR

Va asiguram ca datele d-voastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site si vom depune toate eforturile noastre de a pastra confidenţialitatea tuturor informaţiilor. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, emiterea facturilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. SPICY LAND  S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.  

S.C. EFIS BIO MARKET S.R.L. este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal http://www.dataprotection.ro , avand numarul 0014390 din 06/07/20011.