Categories

PrestaShop

Newsletter

GENERALITATI

Bine aţi venit pe site-ul www.efis.ro  Acest site este proprietatea S.C. Efis Bio Market S.R.L. Va rugam sa cititi termenii si conditiile stipulate in continuare, deoarece stabilesc regulile de utlizare si de cumparare a produselor de catre dumneavoastra de pe site-ul nostru. Prin utilizarea site-ului si/sau decizia de a achizitiona produse prin intermediul site-ului, confirmati ca ati citit, ati inteles si sunteti de acord cu toti acesti Termeni si Conditii. Ne asumam dreptul de a face modificarii la Termeni si Conditii fara nici o notificare.  

 

DISPONIBILITATE

Vom depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de alta natura) pentru functionarea in bune conditii a site-ului. Totusi, pot exista intreruperi in functionare, sau imposibilitaţi de accesare de catre Utilizatori, pe o perioadă nedeterminata de timp, din orice motive.

 PROPRIETATE INTELECTUALA


Toate informaţiile, datele, imaginile, logo-urile şi marcile comerciale cuprinse pe acest site sunt proprietate intelectuala S.C.Efis Bio Market S.R.L., sau acestuia i s-a dat permisiunea de a le folosi. Utilizarea, copierea, difuzarea, transmiterea, adaptarea sau reproducerea de orice material de pe acest site, fara acordul nostru prealabil scris constituie o incalcare a acestor Termeni si Conditii, si se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate elementele site-ului text, grafica, logo, iconuri, imagini sunt protejate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Nu este permis sa se faca uz de oricare dintre marci comerciale, marci de serviciu sau logo-urile care apar sau sunt folosite pe acest site, sau sa faca orice care aduce prejudicii sau este in incompatibilitate cu drepturile de autor.

 

LIMITARE DE RESPONSABILITATE 

Informatiile prezentate pe acest site va sunt oferite cu buna credinta, dupa o atenta documentare si selectare, din surse apreciate ca foarte serioase si de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze exclusiv pe ele pentru nici un scop. Compania SC. Efis Bio Market SRL nu va fi responsabila in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Societatea SC. Efis Bio Market SRL nu va fi raspunzatoare pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea  sau din incapacitatea de folosire a produselor si a informatiei prezentate pe site si nici pentru orice tip de omisiuni in continut.

 

LITIGII

Orice conflict aparut intre compania S.C. Efis Bio Market S.R.L. si UTILIZATORI se va incerca sa se rezolve intr-un mod amiabil. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti competente din Cluj Napoca.