Categories

PrestaShop

Newsletter

Unt de Shea Organic - Nerafinat Afisare la marime maxima

Unt de Shea Organic - Nerafinat

Untul de shea este incredibil de hranitor pentru piele, plin de vitamina A, E si F, are o textura bogata si cremoasa. Este foarte bun pentru hidratarea zilnica a pielii si este cunoscut ca fiind un tratament african pentru afectiuni ale pielii cum ar fi eczemele, arsurile solare si iritatiile.

Detalii

10000 Bbucati in stoc

50,00 lei

Untul de shea este recunoscut pentru proprietatile de blocare a razelor solare. Bogat in nutrienti, este usor de aplicat, lasand pielea moale si catifelata! Ideal pentru pielea uscata, deshidratata sau pentru hidratarea pielii sensibile a bebelusilor!

Nerafinat, fara inalbitori si complet nealterat acest unt de shea organic este achizitionat "fair trade" de la comunitati de femei din Ghana, Africa de Vest. Acestea folosesc tehnici de recoltare si procesare vechi de mii de ani. Fara nici un fel de chimicale, untul de shea isi pastreaza toata bunatatea, culoarea si aroma naturala. Este de departe mai bun decat untul de shea rafinat, dur si alb, procesat chimic pana la epuizare!

Tranzactionat cu producatorii din Ghana, acest unt de shea organic este o resursa importanta pentru comunitatile locale. Producatorii recolteaza nucile de shea de la copacii salbatici Karite. Peste 94% dintre producatori sunt femei cu o vasta experienta in producerea untului. Indiferent de cunostinte si experienta femeile indigene sunt excluse de pe piata muncii deoarece nu au o educatie formala. Untul de Shea este o sursa importanta si durabila de venit pentru acesti oameni crescandu-le nivelul de trai in comunitate.

Mod de utilizare: Untul de Shea are o consistenta tare, devenind chiar dur la temperatura scazuta. Este mai maleabil daca se pastreaza la temperatura camerei. Se inmoaie foarte usor, se ia pur si simplu o cantitate mica si se topeste in palma aplicand apoi pe piele. Se aplica ori de cate ori simtiti nevoia. Excelent pentru buze, pe mainile aspre, coate, picioare. De fapt este incredibil pentru tot corpul.

Untul de shea este crema zilnica pe care o recomand sa o folositi.

Ingrediente: unt de shea pur nerafinat, Wildcrafted, Organic, Fair Trade